Even Voorstellen

 

 

Ik ben Evelinn van Oijen  en heb mijn passie gevonden in het begeleiden van zwangere vrouwen in het proces naar de bevalling en de periode daarna. Toen ik voor het eerst moeder werd had ik zo veel behoefte aan begeleiding en vooral iemand die mijn vragen kon beantwoorden in plaats van alle goed bedoelde adviezen van iedereen om me heen.

Zo ben ik begonnen met Hypnobirthing en heb daar zo veel aan gehad dat ik zelf de docenten opleiding ben gaan volgen bij Mucha Mama. Daar hoorde ik voor het eerst van doula’s omdat ze bij mij in de opleiding zaten. Door met hen te kletsen kwam ik er achter dat dit het beroep was wat ik wilde gaan doen. 

Nadat ik een tijdje als  geboorte en postpartum doula aan het werk was merkte ik er behoefte was aan meer ondersteuning direct na de bevalling want ik kwam pas terug nadat de kraamzorg weg was. Daarom ben ik de kraamzorg opleiding gaan volgen om vrouwen nog beter te kunnen ondersteunen tijdens zwangerschap, bevalling en kraamperiode. 

Ik vind het zo bijzonder dat ik vrouwen mag begeleiden tijdens deze heftige levensgebeurtenis die ook meteen de mooiste gebeurtenis is die je gaat meemaken. Het is een mooie tijd waar vaak veel onzekerheden tevoorschijn komen. Ik help je graag met het beantwoorden van je vragen en samen te kijken naar hoe we jouw wensen kunnen bewerkstelligen.  Ik bied verschillende pakketten aan maar weet ook dat iedere situatie uniek is en daarom kunnen we altijd een ander pakket samenstellen dat meer aansluit op jouw behoeftes. 

Voor elke betaalde cliënt die ik heb maak ik een speciaal potje om een aantal keer per jaar kosteloos iemand bij te staan die dat echt nodig heeft. Mocht jij hier voor in aanmerking willen komen dan mag je me altijd berichten om te kijken wat ik voor je kan betekenen.