HypnoBirthing

Mucha Mama Hypnobirthing
Mucha Mama Hypnobirthing, voor vrouw én partner. Leer ontspannen. Bereid je, samen met je partner, voor op een positieve ervaring: de geboorte van jullie kind. Tijdens deze praktische hypnobirthing cursus raak je bekend met diverse mentale voorbereidingstechnieken. Alles voor een liefdevolle bevalling! Twijfels en zorgen maken plaats voor een positief, sterk en zeker gevoel. Je leert onder meer hoe je pijn kunt verminderen. Tijdens de hypnobirthing cursus word je, door middel van lesvideo’s, hypnose sessies en een cursusboek, voorbereid op hét moment: de bevalling. Bepaal zelf wanneer, waar en hoe vaak je je voorbereidt. Het betreft een praktische workshop. De hypnobirthing cursus wordt gekenmerkt door een logische denkwijze en relaxte sfeer, waarin mind en body centraal staan.

De prijs bedraagt € 258,00 all-in. Het betreft een cursus voor 2 personen (voor vrouw én partner), inclusief lesvideo’s, hypnose sessies en een cursusboek. Eventuele ondersteuning in geval van dreigende inleiding of stuitligging is bij de prijs inbegrepen.
Bij afname van een van mijn andere pakketten stuur ik je een kortingscode toe. Gebruik de kortingscode tijdens de inschrijving via mijn website. Deze kortingscode is enkel van toepassing bij Birth & Baby.
Er is nog geen cursuslocatie in Wassenaar. Daar wordt wel naar gezocht. Tot die tijd bied ik mijn groepscursus voor thuisgebruik aan. Geïnteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.


De prijs bedraagt € 269,00 per stel (zie omschrijving groepscursus).
De prijs bedraagt € 379,00 per stel (privé cursus. Datum zelf te bepalen)