Ik ben Maaike, moeder, partner, ondernemer en werknemer bij Birth & Baby. De kraamzorg die ik kreeg toen mijn kinderen geboren werden, heb ik niet als fijn ervaren. Ik besloot dat dat beter kon en startte met de opleiding tot kraamverzorgende. Een prachtig vak!

Na jaren voor mijn eigen gezin gezorgd te hebben, ben ik alweer even over de vloer bij gezinnen met nieuwe wereldburgers. In 2023 rondde ik mijn opleiding tot Natuurlijk Kraamverzorgende af. Een aanvulling die helemaal bij mij past! Niet kijken naar grafieken en cijfertjes, maar vooral voelen en ontdekken, samen met de ouders. Liefde, aandacht en warmte staan bij mij hoog! Uit dit ideaal is ook mijn eigen onderneming Wolletjes & Zijde ontstaan. Daar bied ik wollen babypakketten te huur aan om elk kleintje een warme start te geven! Graag kom ik jullie ook een warme start geven!

Birth & Baby in samenwerking met Wolletjes & Zijde.

Hoe heerlijk is het om je pasgeboren baby te hullen in warmte!? Wol is daar een mooi product voor. De aanschaf van wollen kleding kan duur zijn. Om het gebruik van wollen kleding duurzaam en betaalbaar te maken bieden wij een pakket aan om te huren. Wat treft je in een pakket?

* 3 rompers
* 3 setjes kleding
* 2 paar sokjes
* 2 mutsjes
* onderlegger
* dekentje
* zoogkompressen
* wasmiddel en vlekkenzeep
* waszakje

Alles wordt geleverd in een mandje.

Je huurt de set voor 6 weken. Als je 37 weken in verwachting bent dan kan je het mandje ophalen of ik zend het je toe. Er is maat 44, maat 50 en maat 56 beschikbaar. Voor 80 euro kan je 6 weken de set huren. Neem je ook kraamzorg af bij Birth & Baby dan krijg je 5 euro korting!

Even de voordelen op een rij….

– Wol is heerlijk zacht!
– Het bied warmte indien nodig
– Het bied koelte indien nodig
– Het kan veel vocht opnemen, dus je baby blijft altijd droog.
– Het is antibacterieel en zelfreinigend
– Het is hyperallergeen
– Het is duurzaam!

Hoe mooi is het om ons leven te starten met een kleinere voetprint!

Heb je interesse? Link door naar de website voor alle voorwaarden en meer!

 

www.wolletjesenzijde.nl